Lions Aalborg Mariendal

MariendalVi donererAktiviteterMedlemmerHistorieVedtægterKontakt osLinks

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Invitation til Lions Golf Cup 2018

Fredag den 25. maj på Aalborg Golfklubs bane

Lions Club Aalborg Mariendal byder igen velkommen til Lions Golf Cup 2018! Når foråret er kommet, og solen og varmen har indtaget Nordjylland, byder vi velkommen til dette arrangement.

Bak op omkring en god og hyggelig oplevelse sammen med dine kolleger/kunder og tilmeld et hold på 4 spillere.

Du og dit hold vil få en hyggelig golfdag med alt tilrettelagt – og samtidigt støtte Lions humanitære hjælpearbejde lokalt.

Prisen pr. hold (4 personer) er stadig 3.500 kr. inklusive greenfee, morgenmad, lidt forplejning under spillet, og efter matchen velkomst øl på hul 19, samt lækker buffet.

Der er præmier til matchens 3 bedste individuelle spillere, til de 3 bedste hold, samt diverse andre præmier.

Program for dagen

·         07:30           Registrering og morgenmad

·         08:30           Start på Cup’en. Der spilles stableford

·         13:30 (ca.)    Frokost med præmieoverrækkelse

Lions Club Aalborg Mariendal er arrangør af Lions Golf Cup’en, som er en af klubbens pengeskabende aktiviteter. Ingen administrationsomkostninger - Hele overskuddet fra aktiviteten går til humanitært hjælpearbejde.

Tag en rask beslutning og ring til mig på tlf. 29682267 og tilmeld et hold (eller mail: jjf@aalborg-engineering.dk). Betaling vil blive opkrævet senere.

Når vi nærmer os tidspunktet for Lions Golf Cup 2018 vil vi skrive til dig og bede om de konkrete deltagernavne, handicaps mv. så scorekortene kan gøres klar til udlevering på spilledagen.

Vi glæder os til at høre fra dig senest 13. maj 2018, men meget gerne så tidligt som muligt.

Lions Club Aalborg Mariendal

Klik her for at sende en mail til Lions Danmark